LIVERPOOL

Grujić na pragu Liverpoola!

vir: www.utakmica.rs
vir: www.utakmica.rs

Liverpool naj bi se danes s srbskim vezistom dogovoril vse potrebno glede prestopa na Anfield. Crvena zvezda je namreč sprejela £5.1m težko ponudbo “Redsov” za devetnajstletnega srbskega reprezentanta. Marko je v zadnjih dneh prejel veliko ponudb po nizu vrhunskih predstav, ki jih kaže v dresu Crvene zvezde. Omenjenega nogometaša so si poleg Liverpoola prav tako močno želeli v vrstah Anderlechta in Stuttgarta. Belgijci naj bi Grujiću ponudili £1.5m, medtem ko si bili Nemci zanj pripravljeni odšteti okoli £3.7m.


A vendarle so “Redsi” pri prestopu mladeniča naleteli na nekaj težav, ki jih predstavlja Grujićev oče. Sam je namreč zasegel sinov potni list, zaradi zaskrbljenosti glede selitve v Anglijo.
Grujićev oče je dejal, da je bil v zadnjih dneh pod pritiskom s strani kluba, saj so vodilni možje Zvezde zaradi finančnih problemov, želeli takoj prodati Marka. Vsi v Crveni zvezdi so sprva želeli, da Marko ostane v tem klubu za vsaj nadaljnjih deset let, saj gre res za odličnega nogometaša.
Nebom dovolil da pokvarijo mojega otroka. Njegov potni list je z menoj in obenem razglašam, da Marko v tem trenutku ne gre nikamor.” je še dodal oče devetnajstletnika.

Želeli smo spoštovati odločitev igralčevega očeta in se posledično dogovorili, da Marko ostane do naslednjega poletja v naših vrstah kot posojen nogometaš Liverpoola. Bo pa ta prestop zagotovo rešil večino finančnih težav.” so sporočili iz tabora rdečebelih.

Marko je za srbskega velikana zbral 31 nastopov, dosegel pa je tudi pet zadetkov. Omenjeni vezist je bil prav tako član mlajše selekcije srbske reprezentance U20, ki je na lanskem svetovnem prvenstvu osvojila prvo mesto.
Dodati pa je še potrebno, da bo Crvena zvezda poleg zneska opravljenega prestopa dobila tudi 10% od naslednje selitve, v kolikor bo do nje prišlo.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]