TOTTENHAM

Osredotočen Chadli: “Tottenham je lahko prvak!”

Nacer Chadli je dejal, da Tottenham nebi smel biti izključen iz dirke za osvojitev Premier lige.
Mauricio Pochettino je namreč pred sobotno tekmo, ko bo Tottenham doma gostil Norwich City izjavil, da njegovo mlado moštvo ni dobilo zasluženega kredita in spodbude, za osvojitev Premier League.


vir: www.zimbio.com
vir: www.zimbio.com

Tudi Chadli, ki se je med tednom vrnil po poškodbi kolena, verjame, da “Spursi” lahko sezono zaključijo na enem izmed prvih štirih mest.
Otoški novinarji so Belgijca vprašali, če lahko Londončani ulovijo Leicester City, ki ima devet točk naskoka. Nacer pa je dejal slednje: “Seveda, vse je mogoče. Niso daleč stran od nas, ampak mi smo v tem trenutku osredotočeni zgolj na tisto, kar lahko storimo in to je najbolj pomembna stvar za našo ekipo. Želimo se povzpeti do prvega mesta, ampak če hočemo ta cilj doseči, bomo morali biti zelo osredotočeni. Vsaka tekma je poglavje zase. Kot lahko vidite, ima vsaka ekipa v letošnji sezoni zelo dobro ekipo, kar je zelo dobro in koristno za angleški nogomet. Tako za nas igralce, kot tudi za navijače. Letošnja sezona je zelo dobra.”

Tottenham bi se z zmago nad Norwichem utrdil na četrtem mestu premierligaške lestvice. Čeprav Chadli ostaja miren in pravi, da morajo biti pozorni na ekipo, ki je v preteklem krogu premagala varovance Louisa van Gaala.
“Norwich je osvojil vse tri točke na tekmi proti “Rdečim vragom”, kar potrjuje, da je vsaka ekipa težko premagljiva in konkurenčna. Ampak mi igramo na domačem igrišču, pred domačimi navijači, zato seveda upam na vse tri točke,” je še dodal Belgijec.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]