TOTTENHAM

Mourinho zahteva večjo širino v ekipi

Trener Tottenhama Jose Mourinho želi spremembe v klubu, še posebej se morajo pripraviti na možnost poškodb, kakršne jim nagajajo letos.


Dolgotrajno so pri Tottenhamu odsotni Harry Kane, Heung-Min Son in Moussa Sissoko, pridružil pa se jim je še vratar Hugo Lloris. Spursi trenutno za Chelseajem na četrtem mestu zaostajajo pet točk, na zadnji tekmi proti Norwichu v FA pokalu pa so izpadli po izvajanju najstrožjih kazni, kar je bil njihov četrti zaporedni poraz.

Hugo Lloris je oktobra izpahnil komolec in se po operaciji vrnil januarja, zadnji dve tekmi pa počival zaradi težav s prepono na nogi. Kapetan Harry Kane je odsoten že celo leto 2020 s poškodbo zadnje stegenske mišice in je bil prav tako operiran. Heung-Min Son si je proti Aston Villi zlomil roko in bo še nekaj časa okreval, medtem ko Moussa Sissoko potrebuje še eno operacijo desnega kolena.

>>Zavedamo se, da moramo za naslednjo sezono sestaviti bolj uravnovešeno ekipo. Moramo biti pripravljeni na nepredvidljive težave, s katermi se soočamo v letošnji sezoni. Vsi so zagotovo že naveličani poslušati o naših težavah, a serija poškodb, ki nas je prizadela, je neverjetna. Katerikoli klub, ki izgubi štiri ključne igralce, ne glede na ostalo ekipo, bi bil v enakih težavah kot mi. Moramo biti pripravljeni na kaj podobnega v prihodnosti,<< je povedal Mourinho, ki je novembra nasledil Mauricia Pochettina na klopi Spursov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]