OSTALI KLUBI

Ighalo: “Težko bi se odrekel Manchester Unitedu”

Odlčini napadalec Watforda, ki blesti v letošnji sezoni, je dejal, da je od nekdaj pesti stiskal za Manchester United, in da bi bilo ponudbi rdečih vragov težko reči ne. Ighalo je sicer septembra s “The Hornetsi” podpisal novo 5-letno pogodbo, ki ga bo na Vicarage Roadu zadražala vse do leta 2020. Prav tako so vodilni pri Watfordu zatrdili, da njihov prvi strelec pod nobenim pogojem ni naprodaj v tem prestopnem roku.


vir: www.watfordobserver.co.uk
vir: www.watfordobserver.co.uk

Nigerijec je sicer v zadnjem času v izjemni formi. V Premier ligi je letos zabil že 14 zadetkov in za vodilnim dvojcem Vardy-Lukaku zaostaja za le 1 zadetek. Skupno je v zadnjih 12 mesecih v polno meril kar 30-krat. Njegova super forma seveda ni ostala neopažena. Mediji ga v zadnjem času povezujejo s kar nekaj klubi, zanj se je bojda ogrel tudi omenjemi Manchester United, a kot smo že omenili, Ighalo naj ne bi bil na prodaj.

Ighalo: “Na mizi sem imel določene ponudbe iz Španije in Italije, a z gotovostjo lahko povem, da sem 100% osredotočen na igranje za Watford. Priznati pa moram, da bi se bilo ponudbi rdečih vragov težko odreči. Že od otroštva navijam zanje. Zelo rad sem gledal Dwighta Yorka in Andyja Cole-a, bila sta moja idola.”

Svoje mnenje glede Odiona Ighala pa je že pred meseci podal tudi strateg Watforda Quique Sanchez Flores: “Ighalo je pameten nogometaš. Ve kaj je najbolje zanj, že septembra je podpisal dolgoročno pogodbo, če si ne bi želel ostati tukaj, na Vicarage Roadu, je ne bi. Zagotovo bo ostal naš igralec vsaj do konca te sezone. Kaj se bo zgodilo potem pa mislim, da trenutno ne ve nihče.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB