OSTALI KLUBI

Jimenez: Nimam odkupne klavzule

Napadalec Wolverhamptona Raul Jimenez je razkril, da v njegovi pogodbi ni odkupne klavzule, medtem ko evropski velikani spremljajo njegovo stanje na Molineuxu.


Mehičan v vrstah Wolverhamptona je eden izmed najboljših posameznikov letošnje sezone v Angliji, pred izbruhom koronavirusa je v vseh tekmovanjih zabil kar 22 zadetkov. S tem je privabil zanimanje Manchester Uniteda in Real Madrida, oba pa pozorno spremljata situacijo glede njegove pogodbe, ki ga z Volkovi veže do leta 2023, kar pomeni, da ga bodo težko zvabili v svoje vrste. Wolverhampton je zanj plačal 40 milijonov evrov in zagotovo ga ne bodo prodali niti za evro manj, prav tako pa je nogometaš razkril, da v svoji pogodbi nima odkupne klavzule, kar pomeni, da Volkovi zanj lahko zahtevajo kolikor želijo.

Raul Jimenez je pred prihodom iz Benfice imel na mizi tudi ponudbo iz kitajske Superlige, ki bi mu na leto prinesla skoraj sedem milijonov funtov, a je ponudbo zavrnil, saj si želi nastopati v najboljših ligah na svetu. Manchester United je že pred časom izrazil zanimanje zanj, trener Real Madrida, Zinedine Zidane, pa je prepričan, da bi bil Jimenez odlična opora Karimu Benzemaju v konici Reala, saj Luka Jović ni opravčil pričakovanj, potem ko je prestopil v Real iz Eintracht Frankfurta.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]