OSTALE NOVICE

Kdo je najboljši vseh časov?

Kot ste morda že zasledili na našem Facebook profilu, se danes začenja glasovanje za najboljšega igralca Premier League v zgodovini. Zagotovo se kljub nekaterim objavam na Facebooku med vami zagotovo najde kdo, ki mu ni povsem jasno, kako bo vse skupaj potekalo.


V uredniški ekipi Premier League Slovenija smo izbrali 32-erico, ki je po našem mnenju na Otoku, od leta 1992 (od pričetka Premier League), s svojimi predstavami pustila največji pečat.  Med njimi sta 2 vratarja, 8 branilcev, 10 vezistov in 12 napadalcev. 

Najboljšega bomo določili po sistemu izločilnih bojev. Pare šestnajstine finala, ki se začenja danes, je določil žreb, a so bili igralci že v naprej razporejeni v 4 različne bobne glede na igralni položaj. 16 nogometašev, ki bodo napredovali v osmino finala, čaka ponoven žreb, le da bodo tokrat vsi v enem bobnu. 

Glasovali boste lahko vsi, in sicer z reakcijami na naše grafike. Na začetku bodo objavljene 3 ali 2 na dan, nato pa jih bo vse manj. Vsaj na začetku jih bomo objavljali v treh različnih terminih (11:00, 13:00, 15:00). Možnost glasovanja bo le na dan objave in sicer do 23:00. 

Danes so na sporedu prvi trije spopadi. Udarila se bosta oba vratarja in pa dva para branilcev. Izjemoma jih bomo objavili ob 17:00, 17:30 in 18:00.

Vir: Le Buzz
Vir: Le Buzz
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB