OSTALI KLUBI

Keane: Hitro se bomo vrnili

Po mnenju branilca Michaela Keanea, bodo nogometaši v le nekaj tednih že popolnoma fizično pripravljeni na polno nadaljevanje sezone.


Profesionalni nogomet v Angliji je ustavljen vse do 30. aprila zaradi izbruha koronavirusa, 3. aprila pa se bodo klubi dogovarjali, kdaj in kako bodo razporedili preostanek tekem. Do konca prvenstva je še deset krogov, nekateri pa imajo pred seboj samo še devet tekem, saj so tekme 29. kroga že bile delno odigrane. Odigranih mora biti še 92 tekem. Michael Keane, branilec Evertona, je prepričan, da bodo nogometaši fizično pripravljeni na nadaljevanje sezone, čeprav imajo zaukazano strogo samoizolacijo.

>>Pomembno je da še naprej samostojno treniramo, saj ne vemo kdaj točno se bo Premier liga vrnila in z njo tudi ekipni treningi. S soigralci smo prejeli individualne programe, ki se jih moramo držati v času karantene. Trenirati doma ni enostavno, saj po večini nimamo prave opreme, a potrebna je improvizacija. Moramo ohranjati svoj nivo kondicije, če se želimo uspešno vrniti na nogometne zelenice. Prepričan sem, da se lahko z nekaj tedni treningov pred začetkom tekem vrnemo na stari nivo,<< je povedal branilec Evertona Michael Keane.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]