OSTALE NOVICE

Kmalu Slovenec na premierligaških zelenicah!

Iz tabora Huddersfield Towna prihajajo lepe novice. Jon Gorenc Stankovič dobro okreva po dolgotrajni poškodbi in bo kmalu nared za igro. »Almost football time!« oz. v prevodu »Skoraj že čas za nogomet!« je včeraj zapisal na Instagram. Če ne bo presenečenj, bomo torej v roku nekaj tednov prvič po decembru 2014 na igrišču najbolj gledane lige na svetu videli Slovenca.


vir: Huddersfield Examiner
vir: Huddersfield Examiner

Od manj zvenečih imen sta v zadnjem tednu zaigrala dva »legionarja«. Mlada ekipa Swanseaja je v odigrala dve tekmi. Od slovenskega dvojca v valižanskem klubu je priložnost dobil le Gregor Zabret, ki je na prvenstvenem obračunu proti vrstnikom Sunderlanda ohranil mrežo nedotaknjeno celo tekmo, resnejšega dela ob zmagi z 0:2 ni imel.

Matic Paljk med tem še vedno čaka na prve minute po podpisu pogodbe. V kadru ga ni bilo niti na uvodni tekmi Premier League Cupa, ki so jo »Labodi« s 6:3 izgubili v Newcastlu; tudi Zabret v mesto ob reki Tyne ni odpotoval.

Dve tekmi je odigrala tudi B ekipa Brentforda, v kateri pa je Jan Novak izgubil mesto v začetni enajsterici. Prijateljsko tekmo proti Bournemouthu, ki so jo Londončani izgubili s 3:0, je spremljal s klopi, med tem ko je ob porazu (2:0) proti Huddersfieldu igral le zadnjih 17 minut.

Timi Max Elšnik (Swindon Town) okreva po poškodbi, ki jo je staknil na nedavni prvenstveni tekmi. Njegov lanski soigralec v Derby Countyju Sven Karič Šoštaršič, ki pa poleti ni odšel na posojo, je bil ponovno izven kadra mlade ekipe »Ovnov«.

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]