LIVERPOOL

Loris Karius z ene posoje na drugo

Vratar Liverpoola Loris Karius je bil poslan na dvoletno posojo v turški Besiktas, potem ko je napravil dve kritični napaki v finalu Lige Prvakov leta 2018, ki sta Livepool stali naslova.


Poleti bi se Kariusu iztekla dvoletna posoja v Turčiji in Besiktas je imel možnost odkupiti vratarja za 6 milijonov funtov, a je Nemec izkoristil svojo pravico do preklica pogodbe in se vrnil v Liverpool, kjer pa ne bo preživel veliko časa, saj je na robu nove posoje, tokrat znotraj Premier lige. Zanj se zanima Nuno Espirito Santo, ki želi pripeljati ustretno menjavo prvemu vratarju Wolverhamptona Ruiju Patriciu in kot kaže Karius ustreza željam Portugalca na klopi Volkov.

Nemec se torej po dveh letih vrača v Anglijo, bliža pa se tudi druga obletnica njegovih dveh kritičnih napak v finalu Lige Prvakov, ki sta omogočili Real Madridu 13. naslov v Ligi Prvakov, saj so s 3:1 ugnali Redse. Po enkrat sta zaradi njegovih napak zadela Karim Benzema in Gareth Bale, slednji pa je dodal še neverjetni zadetek s “škarjicami”. Karius se je pri Liverpoolu boril za mesto s Simonom Mignoletom, a kaj kmalu sta oba ostala praznih rok, saj je to mesto zavzel odlični Alisson Becker. Tudi v Turčiji Karius ni preživel brez večjih napak, in pred kratkim priznal, da še vedno prejema smrtne grožnje zaradi dogodkov izpred dveh let. A kot kaže pri Wolverhamptonu Nemcu zaupajo vlogo drugega vratarja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 4]