OSTALI KLUBI

Edinson Cavani glavna želja Newcastla

Papirologija prevzema lastništva se približuje zaključku in uradni prodaji, saj so kupci v ponedeljek dosegli dogovor s trenutnim lastnikom, sedaj pa že razmišljajo o okrepitvah.


Newcastlovi novi lastniki so že napovedali, da bodo na trenersko mesto pripeljali Mauricia Pochettina, Massimiliana Allegrija ali Rafaela Beniteza, v kolikor se Steve Bruce do konca sezone ne izkaže. Sedaj pa so na vrh seznama želja postavili urugvajskega napadalca Paris Saint-Germaina, Edinsona Cavanija. S slednjim naj bi že bili v stikih, saj je bil Cavani že januarja zelo blizu odhoda s Parka Princev. Omenjal se je Chelsea, Atletico Madrid, pa tudi vrnitev v domovino, a sedaj bi se lahko preselil v Premier ligo k ambicioznemu Newcastlu, saj ga je v Parizu nasledil Mauro Icardi.

Edinson Cavani je omenjal celo, da obstaja možnost, da bi zaključil kariero po izteku pogodbe s Paris Saint-Germainom letos poleti. A pri 31 letih je še vedno vrhunski napadalec in morda bi ga prav ponudba Newcastla premamila, da bi še nekaj sezon vztrajal na najvišjem nivoju. Poleg Cavanija so pri Newcastlu kontaktirali tudi Napolijevega Driesa Mertensa, zanimajo pa se tudi za Williana, ki mu prav tako poteče pogodba poleti in še ni prišel do novega sporazuma s Chelseajem. Glede na premoženje, ki ga posedujejo novi lastniki Srak so mnogi pričakovali nekoliko mlajše okrepitve za prihodnost, saj so Cavani, Mertens in Willian vsi stari prek 30 let.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]