MANCHESTER CITY

Manchester City cilja na Nelsona Semeda

Manchester City se je podal v lov na bočnega branilca Barcelone Nelsona Semeda. Omenjala se je že menjava z Joaom Cancelom, a City ne želi izgubiti Cancela že po eni sezoni.


Manchester City je obnovil zanimanje za desnega bočnega branilca Barcelone Nelsona Semeda, potem ko je Portugalčev agent ustavil pogajanja glede nove pogodbe, da bi raziskal vse možnosti, ki se v poletnem prestopnem roku ponujajo njegovemu varovancu. Semedo ima trenutno pogodbo z Barcelono podpisano do leta 2022. Katalonci si prizadevajo podpisati novo dolgoročno pogodbo s Portugalcem, slednji pa si želi zagotoviti igranje v začetni enajsterici v primeru podpisa nove pogodbe.

Španski mediji poročajo, da so Katalonci Semedu ponudili podaljšanje pogodbe do leta 2024, a so ga pripravljeni prodati, če ne bo sprejel podaljšanja pogodbe. Barcelona je že poudarila, da niti ne bo obravnavala ponudb manjših od 39 milijonov funtov oz. 45 milijonov evrov. V letošnji sezoni je zbral 29 nastopov za Barcelono in zbral pet asistenc. Sedaj ko so pogajanja glede podaljšanja pogodbe ustavljena, se je za Portugalca ogrel Manchester City, ki je zanj prirpaljen ponuditi tudi Joaa Cancela, čeprav je slednji pri Cityju šele nekaj mesecev in so sprva želeli, da bi na Etihadu ostal dlje časa. Za Semeda so zanimanje izkazali tudi Atletico Madrid, Juventus in Paris Saint-Germain..

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]