MANCHESTER CITY

Manchester City ne namerava spustiti cene za Saneja

Manchester City ne namerava prodati Nemca Leroya Saneja v Bayern pod ceno in bi ga raje obdržali še eno sezono, kolikor ima tudi podpisano pogodbo z aktualnimi angleškimi prvaki.


Leroy Sane je bil že lanskega avgusta glavna tarča Bavarcev, a je njegov prestop v domovino preprečila huda poškodba kolena, ki jo je staknil na tekmi Community Shielda proti Liverpoolu v začetku avgusta. Sane je dolgo okreval in izpustil celotno letošnjo sezono, vračati se je začel ravno ob prekinitvi tekmovanj zaradi pandemije koronavirusa. Tudi po skoraj 12 mesecih od prvega zanimanja Bayern vztraja pri sklenitvi posla in želi 24-letnega Nemca vrniti v domovino kjer je že zastopal barve Schalkeja.

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola podobno kot Bavarci izjemno ceni Leroya Saneja. Slednji je bil vse od prihoda na Etihad leta 2016 eno glavnih orožij v napadu Manchester Cityja in ključni igralec zasedbe Pepa Guardiole, ki je osvojila dva zaporedna naslova v Premier ligi. Bayern seveda skuša izkorititi pandemijo koronavirusa in njene posledice, in za Saneja želi plačati 35 milijonov funtov, kar pa pri Meščanih ne pride v poštev, saj ga ne nameravajo prodati pod ceno. Prav tako zanj ne morejo zahtevati 100 milijonov funtov, a 35 milijonov je zelo nizka odškodnina za igralca kova kakršen je Sane. Če Bavarci ne dvignejo svoje ponudbe, bo Manchester City raje obdržal Nemca in naslednje leto tvegal, da ga izgubijo brez odškodnine.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]