LIVERPOOL

Rashica ima kar tri snubce, dva iz Anglije

Napadalec Werderja iz Bremna Milot Rashica je že nekaj časa na radarju Liverpoola, sedaj pa sta se Redsom pridružila še Southampton in RB Leipzig.


Zvezdnik Werderja iz Bremna Milot Rashica je postal prestopna tarča trem klubom in sicer se zanj zanimajo aktualni evropski klubski prvaki Liverpool, ki se poleg njega zanima tudi za Tima Wernerja, Southampton, ki išče pomoč v napadu za Dannyja Ingsa in naslednika Shana Longa, zadnji pa je RB Leipzig, ki išče menjavo za Tima Wernerja, ki bo skoraj zagotovo zapustil klub in se pridružil ravno Liverpoolu. Werder bo Rashico zaradi okoliščin in posledic pandemije koronavirusa verjetno primoran prodati.

Rashica naj bi imel v svoji pogodbi zapisano odkupno klavzulo v višini 33 milijonov funtov, ki velja do 15. junija, a omenjena odškodnina bi lahko padla na “le” 16 milijonov funtov v primeru, da Werder letos izpade iz Bundeslige. Pri Werderju zelo cenijo reprezentanta Kosova in ga želijo zadržati v klubu, zato v januarskem prestopnem roku niso pretirano poslušali snubcev, njegova odkupna klavzula pa takrat ni bila izenačena. Pred časom je Rashica že razkril, da je po posvetu s svojimi predstavniki prišel do zaključka, da je trenutno prestop v Liverpool prevelik zalogaj, zato bi Southampton lahko hitro posegel vmes in Leipzigu speljal prestop.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]