MANCHESTER UNITED

Manchester United išče napadalca

Manchester United se zadnje čase sooča s težavami v konici napada, kjer kraljuje trenutno poškodvani Marcus Rashford.


Vse od poškodbe Marcusa Rasforda je vsa odgovornost v napadu Manchester Uniteda padla na ramena Anthonyja Martiala, strelca edinega zadetka na tekmi Lige Europa proti Bruggeu. Ole Gunnar Solskjaer ima v napadu še Masona Greenwooda, ki je star komaj 18 let, ter novo okrepitev Odiona Ighala, za katerega so nekateri strokovnjaki prepričani, da ni kaliber igralca Rdečih vragov.

Vodstvo Manchester Uniteda zato išče dolgotrajno okrepitev, zanimanje pa so pokazali za 23-letnega Dioga Joto, ki je v četrtek zabil tri gole Espanyolu v Ligi Europa. United naj bi Portugalca opazoval že nekaj časa, ki je precej zanesljiv in konstanten za Wolverhampton v letošnji sezoni. Jota ima z Volkovi pogodbo do leta 2022 in je letos zbral 33 nastopov ter zabil 12 zadetkov in dodal 5 asistenc v vseh tekmovanjih za Wolverhampton.

Manchester United s precej nekonstantnimi predstavami trenutno zaseda sedmo mesto v Premier ligi, a za četrtim mestom zasotajajo zgolj tri točke. Diogo Jota bi lahko odpravil pomanjkanje kvalitetnih opcij v napadu za Solskjaerja, še posebej ker je poškodba Marcusa Rashforda povzročila paniko v klubu, saj je United zabil zgolj dva zadetka na zadnjih šestih tekmah v Premier ligi če odštejemo zmago proti Norwich Cityju, ko so Kanarčkom zabili štiri gole.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]