ARSENAL

Mesut Ozil: “Še vedno smo lahko prvaki.”

Do konca sezone nas loči le še nekaj krogov, in vse bolj se zdi, da bomo letos priča prvovrstni senzaciji, ki je premierligaška javnost še ni videla. Leicester City ima pred zadnjimi sedmimi tekmami velikih pet točk prednosti pred Tottenhamom in kar enajst pred Arsenalom, a imajo topničarji tekmo manj. Če bi verjetno bolj ali manj vsi pozdravili “lisice” kot prvake, pa se Mesut Ozil s tem očitno še ni sprijaznil.


vir: www.standard.co.uk
vir: www.standard.co.uk

Igralec Arsenala, ki je trenutno na reprezentančnem zboru, je za enega od nemških časopisov dejal: “Prav nič še ni izgubljeno. Seveda nismo v ravno idealnem položaju, a storili bomo vse kar je v naši moči, da Leicester in Tottenham do konca sezone prehitimo.”

“Leicester ima na sporedu še kar nekaj težkih srečanj, na drugi strani pa si mi ne smemo dovoliti niti enega spodrsljaja več. Imamo igralsko zasedbo, ki je tega brez dvoma sposobna.”

“S tem nočem pomanjševati uspeha Leicestra. To kar “lisicam” letos uspeva je neverjetno in vse to si zagotovo zaslužijo. Borijo se za vsako točko,a če bomo tudi mi do konca sezone pokazali podobno željo po zmagi, sem prepričan, da bo v boju za naslov še zanimivo,” je za konec zanimivega pogovora dodal Mesut Ozil, ki je letos brez dvoma prvi vlečni voz svoje ekipe, saj mu je uspelo bistveno popraviti formo iz prvih dveh sezon na Emiratesu. Odlične predstave pa so seveda spet vzburile zanimanje večjih klubov. Po poročanju dobro obveščenih španskih medijev, naj bi se zanj zanimala tako Real kot tudi Barcelona.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB