ARSENAL CHELSEA OSTALE NOVICE

Petr Čech bo igral hokej!

Ne, ne gre za nikakršno šalo. Petr Čech misli povsem resno! Po novem bo čisto pravi hokejski vratar kluba Guildford Phoenix iz bližine Londona!


Očitno legendarni češki nogometni vratar ne zdrži v športnem pokoju. Od nogometnih zelenic se je poslovil junija, zdaj pa jih bo zamenjal za ledene ploskve. Le pozicija ostaja enaka, Čech se najbolje počuti med vratnicama.

Govorice o njegovem odhodu v hokej so se sicer pojavljale že nekaj časa, a jih nihče ni jemal kajprida resno. Da bi nogometaš, ki je na angleških zelenicah osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, nenadoma pri 37 letih začel igrati popolnoma drugačen šport? Sliši se kot znanstvena fantastika.

Toda ta znanstvena fantastika je postala resničnost. Včeraj, 9. oktobra, je Petr Čech uradno podpisal pogodbo s klubom Guildford Phoenix, ki nastopa v četrtem nivoju britanskega hokeja. Hokejska sezona se je že začela in komaj čakamo, da bo Petr Čech dobil priložnost na ledu. Zagotovo vas bomo obvestili o njegovih predstavah.

“Presrečen sem, da bom dobil priložnost igrati za Phoenix. Po dvajsetih letih profesionalnega nogometa bo zame čudovita izkušnja igrati šport, ki sem ga z največjim veseljem spremljal in igral še ko sem bil otrok,” je ob podpisu povedal 37-letnik, ki je kot nogometaš največji pečat pustil v Chelseaju.

Saj ni res, pa je. Srečno z novim izivom, Petr! (Vir: Daily Mail)
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]