OSTALE NOVICE

Žena Jamieja Vardyja obtožena prodajanja privatnih informacij Coleen Rooney

Coleen Rooney je na Twitterju obtožila ženo nogometaša Leicesterja Jamieja Vardyja Rebekah Vardy, da naj bi ta prodajala informacije iz njenega privatnega profila znanemu tabloidu The Sun.


Srčna izbranka bivšega napadalca Wayna Rooneya je na Instagramu s svojimi sledilci delila novico, ki je mnoge zelo presenetila. Nekdo naj bi širil informacije z njenega profila, ki je privaten.

Coleen je to opazila že pred nekaj časa in na sumu je imela določeno osebo. Zato se je odločila, da iz svojega profila odstrani vse osebe razen ene. Ta oseba je bila Rebekah Vardy, žena Jamieja Vardyja. Nato je začela namerno širiti lažne novice in ker so te pricurjale v javnost, ji je seveda bilo jasno, da je Rebekah tista, ki novice širi.

Image result for rebekah vardy jamie vardy leicester
Jamie Vardy bo kmalu petič postal oče. Vir: Twitter

Žena napadalca Leicesterja se je na novico odzvala takole: ”Kot sem ti povedala že prej na telefonu; preden širiš kakršnokoli novico, me pokliči. V preteklosti je kar nekaj ljudi imelo dostop do mojega privat profila in nekateri novinarji lahko potrdijo, da sem jih gladko zavrnila, ko so mi ponujali denar za informacije. Sem zelo šokirana, saj sem noseča. Navsezadnje, kaj pa bi od tega imela? Denarja imam dovolj.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 3 Povprečje: 1]