OSTALI KLUBI

Nova stava na Leicester? -Ah, zakaj pa ne

Vsi se še spominjamo začetka sezone 2015/2016, ko so Leicester Cityju napovedovali boj za obstanek, kvota na zmago “lisic” v Premier League pa je na stavnicah varirala okoli 5000 za vloženo enoto. Seveda je nekaj pogumnih stavničarjev poskusilo s svojo srečo in nekaj funtov ali evrov pretvorilo v pravo malo bogastvo.


Ni malo navijačev Leicesterja, ki so si lani na račun svoje ekipe do vrha napolnili denarnico. Vir: BBC.com
Ni malo navijačev Leicesterja, ki so si lani na račun svoje ekipe do vrha napolnili denarnico. Vir: BBC.com

Četi Claudia Ranierija po trinajstih odigranih tekmah letos kaže bistveno slabše in bolj kot ne se zdi, da se bodo branilci naslova letos zadovoljili že z obstankom v ligi. A na račun slabih predstav na angleških zelenicah, so “lisice” toliko bolj razpoložene na evropski sceni. V krstnem nastopu v Ligi Prvakov imajo namreč po petih krogih kar trinajst točk in so z zagotovljenim prvim mestom že uvrščene v osmino finala.

Pred dnevi pa je The Sun vsem otoškim stavničarjem v ponudbo postavil zelo zanimivo stavo. Eden največjih britanskih medijev namreč za vložen funt ponuja kar štiristokratno povračilo, v primeru, da Leicester City osvoji Ligo Prvakov in hkrati izpade iz Premier League.

Vsekakor vse skupaj postaja že malce utopično, a če sklepamo po samih kvotah, ima Leicester City za izpolnitev omenjenih pogojev kar desetkrat večjo možnost, kot jo je imel za naslov prvaka v sezoni 2015/2016.

Jasno pa je tudi, da tisti, ki za visoka izplačila radi veliko tvegajo, Sunove ponudbe zagotovo ne bodo zaobšli.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB