CHAMPIONSHIP

Pregled 18. kroga v Championshipu.

Tokrat se je osemnajsti krog pričel v petek, ko smo na tekmi Barnsley – Nottingham videli kar sedem zadetkov in en rdeči karton. V zelo napetem in zanimivem tekmi je na koncu slavil Nottingham z 2-5.


haaaaaaaaaaaaa

Drugoligaški ples se je nadaljeval v soboto, videli smo enajst tekem. Newcastle United je po dolgem času izgubil, a je še vedno na prvem mestu. Sledi mu Brighton, ki je tokrat premagal Fulham. Vnovič je slavil tudi Reading, varovanci Jappa Stama so v mestih, ki omogočajo ‘play-off’.

Ponovno je zmaga ostala na Villa Parku, tokrat je ‘padel’ Cardiff City. ”Villansi” se počasi, a vztrajno dvigujejo po lestvici, sedaj so na enajstem mestu, ne pozabimo, da so se pred prihodom Steva Bruca nahajali na osemnajstem mestu.

Visoko je letos tudi Leeds United, ki je v tem krogu premagal Rotherham United, varovanci Garryja Monka so v mestih za ‘play-off’. Omembe vreden je tudi podatek, da se Rotherham nahaja na zadnjem mestu in od varnega enaindvajsetega mesta zaostaja že enajst točk.

V soboto smo bili priča tudi že petem zaporednem porazu Norwich Cityja, pri ‘kanarčkih’ naj bi kmalu bivši trener postal Alex Neil. Prepričljivo je slavil Ipswich Town, ki je na domačem terenu odpihnil ‘Rangerse’.

Zadnja tekma je bila na sporedu v ponedeljek, ko sta se pomerila Huddersfield Town ter Wigan. Celotno tekmo je odigral tudi bivši član Domžal ter Borussie Dortmund – Jon Gorenc-Stanković. Ekipa Stankovića je vnovič potrdila slabo formo, saj v ligi ni slavila že več kot mesec dni. Wigan je slavil s 2-1.

Vsi rezultati kroga: 

19
vir: www.elf.com
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]