OSTALE NOVICE

Veliko priložnosti za domžalsko trojico

Po klavrnem začetku sezone, v katerem je komajda, kdaj sedel na klopi Huddersfielda, je Jon Gorenc-Stanković končno dočakal svojo priložnost v zasedbi Deana Hoyla. Še drugič zapored je odigral vseh 90 minut ligaške tekme, tokrat prvič pred domačimi gledalci. A na žalost je bil to tudi drugi zaporedni poraz njegove ekipe. V zadnji tekmi 18. kola Championshipa je bil do te tekme predzadnji Wigan presenetljivo boljši z 1:2. Za razliko od prejšnje tekme, ko je bil eden redkih pohvaljenih igralcev, je bila tokrat kritike deležna celotna zadnja vrsta, oba gola so namreč prejeli iz protinapadov. V soboto Huddersfield čaka gostovanje pri Blackburnu, upamo, da ponovno z Ihančanom v prvi postavi.


vir: worldfootball.net
vir: worldfootball.net

Kot že nekajkrat letos je imel težje delo Haris Vučkić, ki sta ga čakali kar dve tekmi, obe v 3. angleški ligi. V sredo je igral prvič po manjši poškodbi in bil ob zmagi Bradforda nad Northamptonom z 1:0 na igrišču do 66. minute. Identična situacija je bila tudi v soboto, ko je bivši mladi reprezentant Slovenije igral 66 minut, le da je bil njegov Bradford v vlogi poraženca z 1:0.

Ligo nižje je član Leyton Orienta Žan Benedičič, ki pa ga ni bilo v postavi ne ob domačem porazu proti Exetru, ki je po manj kot dveh mesecih odnesel trenerja Alberta Cavasina, ne ob sobotnem v Donecastru. Ob nadaljevanju katastrofalne forme bo Londončane po vsej verjetnosti čakal izpad iz lige, v zadnjih 17 tekmah so namreč zbrali le 2 zmagi.

Na igrišču pa smo videli Gregorja Zabreta, poleg Gorenc-Stankovića in Vučkića 3. otroka Nogometnega kluba Domžale, ki si kruh služi na Otoku. Včeraj zvečer je odigral vseh 90 minut ob gostovanju Swanseajeve U23 ekipe v Norwichu in ohranil mrežo nedotaknjeno. Po poročanju spletne strani valižanskega premierligaša je s kar nekaj obrambami pomembno pripomogel k zmagi z 0:2.

Tako kot že nekaj časa Timija Maxa Elšnika ni bilo v postavi članske ali U23 ekipe Derby Countryja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]