CHAMPIONSHIP

Pregled 11. kroga Championshipa

Danes se je s tekmo med Sheffield Wednesdayjem in Leeds Unitedom zaključil enajsti krog druge angleške lige. Začel se je sicer že v petek, z obračunom med QPR-jem in Fulhamom, nakar je sledila sobota z desetimi tekmami in za konec še prej omenjena edina nedeljska tekma.


vir: Evening Standard
vir: Evening Standard

Petkov obračun med QPR-jem in Fulhamom se je zaključil z zmago slednjih. Prvi zadetek na srečanju je padel v 41. minuti, ko je domači branilec Jack Robinson, sicer nekdanji član Liverpoola zatresel lastno mrežo. Na 0:2 je v petinosemdeseti minuti povišal Johansen, častni zadetek za domače pa je v sodniškem dodatku dosegel Washington.

In že je tukaj sobota. Največ, kar sedem zadetkov je padlo na tekmi med Hull Cityjem in Birmingham Cityjem. Slednji se sicer skupaj s Sunderlandom, ki je remiziral z Preston North Endom (2:2) in Boltonom, ki je tokrat izgubil proti Aston Villi nahajajo v coni izpada. Medtem ko Bolton nadaljuje s katastrofalnimi predstavami, pa je potrebno poudariti, da je Aston Villa po slabem začetku sezone v vedno boljši formi. Tokrat so namreč »The Villansi« dosegli četrto zaporedno zmago.

Brez večjih težav je novo zmago v aktualni sezoni zabeležil tudi Wolverhampton, ki je z 0:4 premagal Burton Albion. Vodilna ekipa lige Cardiff City je remizirala s petnajstim Derbyjem (0:0). Z delitvijo točk pa se je zaključilo tudi srečanje med Middlesbroughom in Bretfordom (2:2).  Nove tri točke so v soboto vknjižili še Norwich City, Nottingham Forest, Barnsley in Bristol City.

Zadnjo, a edino nedeljsko tekmo pa je brez večjih težav dobil Sheffield Wednesday, ki je na domačem terenu s 3:0 ugnal Leeds United.

Naslednji krog Championshipa se začenja po reprezentančnem premoru, in sicer trinajstega oktobra.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”65″ override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”300″ thumbnail_height=”200″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]