PRESTOPNI ROK

Pregled dogajanja na nogometni tržnici, 16. 1.

Se je Manchester City umaknil od boja za podpis z Alexisom Sanchezom? Crystal Palace si želi novega napadalca, Everton pa je svojega že našel. 


GOVORICE

Drama okoli prestopa Alexisa Sancheza se nadaljuje. Kot poroča Sky Sports, se zanj pri Manchester Cityju ne zanimajo več, saj se sicer bogatim meščanom odškodnina in plača zdita previsoki. Tako edini resen kandidat za podpis Čilenca ostaja njihov mestni tekmec United, ki pa tudi ni odvisen samo od sebe.

Vsem znani agent Mino Raiola, ki skrbi tudi za Armenca Henrika Mhitarjana, je za The Times dejal: “Vse je odvisno od Mhitarjana. Manchester United ne bo pripeljal Sancheza, v kolikor 
Armenec ne podpiše s topničarji. “Mhki” se še ni odločil. Pogodba ga na Old Trafford veže še za dve leti in pol, zato ima časa za razmislek še dovolj.”

Theo Walcott že na Goodisonu? V zadnjih urah so zaokrožile novice, da bo hitronogi Anglež že danes prestal zdravniški pregled pri Evertonu. Vse skupaj pa je postalo še bolj verjetno, ko so se na Twitterju začele pojavljati slike Walcotta skupaj s predstavniki karamel. 

To je slika, ki je danes še pospešila namigovanja. Vir: Twitter
To je slika, ki je danes še pospešila namigovanja. Vir: Twitter


Crystal Palace si želi napadalca Fiorentine Khoumo Babacarja. Senegalec je letos v Serie A zabil štiri zadetke, v lanski sezoni pa je v polno meril 10-krat. Že več časa ga opazujejo tudi pri West Bromwich Albionu in West Hamu. V kolikor jim ga orlom ne bo uspelo pripeljati, bodo na Selhurst Parku vse moči uperili v še enega napadalca, in sicer 21-letnega Mousso Dembeleja, ki nastopa za Celtic.

Kaj pa Pierre-Emerick Aubameyang? Dailly Mirror je danes zapisal: “Aubameyang se je že dogovoril za podpis z Arsenalom!” Koliko resnice je v tem, je težko verjeti, saj omenjena medijska hiša ne slovi ravno po pretirani verodostojnosti. Je pa podobno zgodbo poročil tudi bistveno bolj natančni BILD. “Aubameyang je vodilnim v Dortmundu že poslal zahtevo za prestop. Želi si prestopa v Arsenal,” se je glasil naslov najbolj brane nogometne zgodbe v Nemčiji danes.

Bosta Mhitarjan in Aubameyang znova združila moči? Vir: Twitter
Bosta Mhitarjan in Aubameyang znova združila moči? Vir: Twitter

 

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB