MANCHESTER CITY

Real Madird Varana ne pusti v Anglijo

Real Madrid strogo zavrača vse ponudbe za branilca Raphaela Varana. V svoje vrste ga na vse pretege želi pripeljati Manchester City.


Francoski reprezentant je eden najboljših branilcev na svetu že zadnjih nekaj let in skupaj s Sergiom Ramosom tvori enega najboljših branilskih parov na svetu. Varane je pravi zaklad Real Madrida, a pojavljale so se govorice, da bi poleti lahko zapustil Beli balet, saj Manchester City zanj pripravlja mamljivo ponudbo. Sinje modri so se v letošnji sezoni spogledovali s težavami na osrednjem branilskem položaju, saj se je njihov najboljši branilec Aymeric Laporte boril s poškodbami, Otamendi in Stones pa nista bila na nivoju kakršnega pričakuje Guardiola, zato je večkrat na to mesto vskočil kar vezist Fernandinho.

Ekipa Pepa Guardiole poleg Laporta potrebuje še enega vrhunskega branilca in štirikratni osvajalec Lige Prvakov z Realom, Raphael Varane, bi bil idealna rešitev. A Manchester City bo le stežka na Etihad pripeljal Francoza, saj Zinedine Zidane izjemno ceni branilca in je bil on tisti, ki ga je iz mladega talenta razvil v enega najboljših na svetu in želi, da 26-letnik od Sergia Ramosa prevzame kapetanski trak in se uveljavi kot vodja ekipe. Zato je gotovo, da bo Zidane zavrnil vsakršno ponudbo za Francoza, dejal pa je tudi, da bo sam prej zapustil klub, kot pa Varane. Real pa naj bi v kratkem Varanu ponudil tudi novo pogodbo.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]