LIVERPOOL MANCHESTER CITY

Rodgers: Ni šlo za denar

Brendar Rodgers je razkril, zakaj je Raheem Sterling leta 2015 zapustil Liverpool, ko je bil še trener Redsov.


Brendan Rodgers, sedaj trener Leicester Cityja, je avgusta leta 2012 Raheemu Sterlingu omogočil debi za Liverpool pri sedemnajstih letih na Anfieldu, ironično, ravno proti Manchester Cityju. Potem ko je Sterling skozi leta napredoval, je po treh letih izsilil prestop drugam. Njegova želja je bila uslišana in za 49 milijonov funtov je prestopil k Manchester Cityju na Etihad. Velika večina je bila prepričana, da se je razlog za njegov odhod skrival v denarju, vendar Rodgers zatrjuje, da temu ni bilo tako.

>>Za Raheema nikoli ni bil najpomembnejši denar. Če bi bilo temu tako, bi lahko ostal pri Liverpoolu. Želel je postati najboljši igralec, kar lahko postane. V tistem trenutku se je pojavila možnost za odhod med najboljše igralce na svetu. Odšel je, napredoval in se razvil v zmagovalca, kar je več kot očitno opaziti v njegovi igri. Pepova ekipa ni enaka, če ni v njej Raheema, kar veliko pove o njegovi kvaliteti. Pri njem mi je bilo zelo všeč, da je že od mladih let vedel, kaj želi postati, into je najboljši,<< je Sterlingovo pot z Anfielda razkril Brendan Rodgers.

Raheem Sterling je z Manchester Cityjem osvojil dva naslova v Premier ligi in se razvil v enega najboljših napadalnih nogometašev v ligi, še posebej od prihoda Pepa Guardiole v klub. V letošnji sezoni je na 39 tekmah zabil 20 zadetkov in dodal 7 asistenc. Anglež je v enem izmed nedavnih intervjujev namignil, da bi se z veseljem nekega dne vrnil v Liverpool.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]