TOTTENHAM

Slabe novice za Tottenham!

V nedeljo sta se v Londonu pomerila Tottenham ter Sunderland, tekmo je odločil Harry Kane po napaki v obrambi gostujoče ekipe. 


No, tekma pa vseeno ni bila ravno najboljša za napadalca ‘Spursov’, Kane je namreč moral zapustiti igrišče in to na nosilih. Hitro po tekmi so se navijači Tottenhama začeli spraševati kako huda je poškodba enega izmed glavnih adutov ekipe v tej sezoni.kane1

Za odgovor na vprašanje je bilo potrebno počakati do včeraj, ko je Kane opravil dodatne zdravniške teste, ki so pokazali, da si je poškodoval gleženj in bo ‘out’ za dva meseca. To povzroča še dodatne skrbi za stratega Anglije, Sam Allardyce na tekmi kvalifikaciji proti Škotski nanj ne bo mogel računati.

Manjše poškodbe sta na nedeljski tekmi utrpela tudi Dier in Dembele, o obeh poškodbah natančnih podrobnosti še ni, je pa jasno, da bi morebitna odsotnost enega ali drugega pomenila velike težave za Mauricia Pochettina pri sestavi udarne enajsterice. Ob odsotnosti prvega napadalca ‘Spursov’ bo priložnost najverjetneje dobil Janssen, ki je prišel to poletje za 18.5m funtov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]