LIVERPOOL TOTTENHAM

Steven Gerrard: “On si zasluži zlati čevelj!”

Legenda Liverpoola Steven Gerrard je včeraj imenoval napadalca, ki si po njegovem mnenju zasluži končati sezono z zlatim čevljem. To pa ni nihče drug kot Harry Kane, ki je na včerajšnji tekmi ponovno dokazal, da gre za velikega igralca. “Stivi” je med drugim dodal še, da ga 23-letnik spominja na dve legendi Premier lige.


Kane tudi letos dokazuje, da ni le eno-sezonsko odkritje, temveč zares kvaliteten napadalec. Slednji je v dosedanjem delu sezone zabil 19 zadetkov in je zagotovo eden izmed ključnih mož ekipe Mauricia Pochettina. Z včerajšnjima dvema zadetkoma je prevzel mesto na položaju vodilnega strelca Premier lige. Njegov najbližji zasledovalec je Romelu Lukaku z osemnajstimi zadetki, sledita jima še Sanchez s sedemnajstimi in Costa s šestnajstimi.

Gerrard pa je v enem izmed zadnjih intervjujev z Otoško javnostjo pojasnil, zakaj si želi, da zgoraj omenjeno nagrado osvoji prav napadalec “Suprsov”. Izjavil je slednje: “Upam, da bo nagrado osvojil Harry Kane. Preprosto mi je zelo všeč, sem njegov velik oboževalec. Poglejte si samo njegov prvi zadetek na včerajšnji tekmi. Spominja me na Robbia Fowlerja ali pa morda Alana Shearerja, ko sta cvetela v svojem sijaju. Kane pa je tudi malce sebičen, kar mi je osebno pri napadalcih všeč.”

V spodnjem videu si lahko ogledate, kakšen gol je na včerajšnji tekmi proti Evertonu dosegel Kane.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]