CHELSEA

Terry: Bil bi odlična okrepitev

Legendarni branilec Chelseaja John Terry nagovarja svoj bivši klub naj na Stamford Bridge pripelje mladega Jadona Sancha.


Mladi reprezentant Anglije je v letošnji sezoni vnovič v fantastični formi in Dortmundu ohranja(l) upe na naslov nemških prvakov. Vendar pa se že dalj časa omenja njegov odhod, saj je s svojimi predstavami zbudil zanimanje večine nogometnih velikanov po Evropi. John Terry, pomočnik trenerja pri Aston Villi in bivši branilec Chelseaja, želi da bi se krilni napadalec preselil ravno na Stamford Bridge.

V letošnji sezoni je Sancho zabil 14 zadetkov in dodal 15 asistenc, kar bi mu morda prineslo spektakularno vrnitev v Manchester City, kjer je bil del njihove nogometne akademije. 19-letnik bi lahko resno razmišljal o prestopu v Chelsea, saj je sistem Franka Lamparda precej podoben tistemu v Dortmundu, kjer razvijajo mlade igralce v zvezdnike.

>>Vsi mladi igralci, ki so trenutno pri Chelseaju so pokazali veliko potenciala. Pred sezono je bilo veliko govora o Tammyju Abrahamu in Masonu Mountu, a oba sta dokazala, da lahko igrata na najvišjem nivoju. Jadon Sancho pa je eden najboljših mladih igralcev na svetu in menim, da bi bil odlična okrepitev za Chelsea,<< je prepričan John Terry.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 2 Povprečje: 5]