TOTTENHAM

Vertonghen: Želim osvojiti velike stvari s Tottenhamom

Jan Vertonghen še ni vrgel puške v koruzo, kar se tiče Tottenhama.


Branilec Tottenhama je bil vidno razburjen, ko je bil na tekmi FA pokala proti Southamptonu, zamenjan na začetku drugega polčasa. Takrat je bil rezultat izenačen na 1:1, a so Spursi tekmo dobili s 3:2. Njegov agent zagotavlja, da njegova reakcija ne namiguje na nič ter da je 32-letnik še vedno pripaden klubu, ki trenutno zaseda peto mesto na lestvici Premier lige. Njegova pogodba se izteče poleti in mnogi viri blizu kluba namigujejo, da je podaljšanje malo verjetno.

Tom de Mul, agent Belgijca, je v pogovoru za belgijski časopis Het Laatste Nieuws dejal da je bil Vertonghen zgolj razočaran s svojo predstavo in ne jezen, ker je bil zamenjan. Tudi trener Spursov Jose Mourinho je bil razumevajoč. >>Jasno, da je bil razočaran. Nihče ni rad zamenjan, a odločil sem se, da žrtvujem Jana. Menim, da se ne potrebujeva pogovarjati, saj je izjemno inteligenten igralec ter razume mojo odločitev,<< je po sredini tekmi dejal Mourinho.

Vertonghen se je Tottenhamu pridružil leta 2012 iz Ajaxa, letos pa zbral 26 nastopov za Spurse. Čeprav Balgijec še ni podpisal podaljšanja, njegov agent Tom de Mul pušča vrata odprta tudi za to opcijo.

>>Še vedno želi osvojiti velike stvari s Tottenhamom. Uvrstiti se v Ligo Prvakov, osvojiti FA pokal. Pri 32 letih je še vedno zelo ambiciozen,<< je zaključil Tom de Mul.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]