OSTALE NOVICE

(VIDEO) Elšnik vnovič z golom!

Timi Max Elšnik je tudi minuli vikend dokazal, da je v odlični formi. V League Two je odigral vseh devetdeset minut tekme med Swindon Townom in Chesterfieldom in v 47. minuti zabil uvodni gol na tekmi. Gostje, zadnja ekipa lige, so nato izid presenetljivo spreobrnili, Swindon pa je točko rešil v 96. minuti z golom rezervista Luka Norrisa z enajstmetrovke.


[ngg_images source=”galleries” container_ids=”73″ override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”380″ thumbnail_height=”240″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Elšnikov zadetek si lahko ogledate na priloženem posnetku, akcija se začne pri 00:36. To je bil tretji gol obetavnega Štajerca na zadnjih treh tekmah, ob čemer se upravičeno poraja vprašanje, zakaj ni bil deležen vpoklica Primoža Glihe v mlado izbrano vrsto, četudi številni, ki so na njem, ne igrajo redno v manj zahtevnih prvenstvih, kot je angleška četrta liga.

Na delu je bil s svojo ekipo le še Jan Novak. B ekipa Brentforda se je odpravila na prijateljsko tekmo v Reading in tamkajšnjo zasedbo ugnala z 1:3. Novomeščan, ki smo ga prav tako potihom pričakovali na seznamu mlade reprezentance, je odigral celo tekmo, v poročilu pa ni omenjen.

Pred kakšnim mesecem smo v našem pregledu poročali tudi o preizkušnji 14-letnega Arijana Djelovcija pri Middlesbroughju. Žal ni obrodila sadov, veliki up Ilirije se je namreč že vrnil v Ljubljano.

Sven Karič Šoštaršič (Derby County U23), Gregor Zabret, Matic Paljk (oba Swansea U23) in Jon Gorenc Stankovič (Huddersfield Town), ki sicer še okreva po poškodbi, minuli teden niso imeli tekem.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]