PREMIER LEAGUE

Vsa angleška tekmovanja začasno suspendirana

Vodsto Premier lige, FA (Angleška nogometna zveza), EFL (združenje nižjeligaških tekmovanj) in WSL (ženska nogometna liga) so se enotno odločili, da se vsa tekmovanja odložijo do najmanj 4.4.2020.


Po sestanku vseh omenjenih nogometnih zvez, ki delujejo v Angliji, so prišli do enoglasne odločitve o prekinitvi vseh tekmovanj vse do 4. aprila, potem pa se bo odločitev sprejela glede na takratno stanje in okoliščine.

>>V tej nepredvidljivi situaciji smo stalno v stiku z vlado, FA in EFL zvezama ter klubi. Zagotavljam vam, da je zdravlje in dobrobit igralcev, trenerjev in vseh vpletenih v nogometni svet v Angliji naša prioriteta. Na koncu bi rad zaželel Mikelu Arteti in Callumu Hudson-Odoiu čimhitrejše okrevanje, kakor tudi vsem ostalim, ki jih je prizadel virus COVID-19,<< je ob predložitvi skupne odločitve povedal izvršni direktor Premier lige Richard Masters.

Kljub nevarnostim, ki jih prinaša coronavirus se vodstvo Premier lige nadeja, da se bodo vsa tekmovanja nadaljevala po prilagojenem urniku takoj, ko bodo okoliščine dovolj varne. Navijače in klube bodo obveščali spotoma.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]