MANCHESTER CITY

Walker: Počutim se nadlegovanega

Branilec Manchester Cityja in Anglije Kyle Walker se počuti nadlegovanega vse odkar se je v medijih pojavilo, da je znova kršil pravila samoizolacije.


29-letni Walker je potrdil, da je v sredo zapustil Manchester in se odpravil v Sheffield obiskati svojo sestro, ki je praznovala rojstni dan. Tam ji je predal darilo in jo objel. Nato je odšel še do hiše svojih staršev po nekaj domačih obrokov hrane. Vodstvo Manchester Cityja se je odločilo, da Walkerja ne bodo disciplinsko kaznovali, saj čutijo, da so bile vpletene določene osebne okoliščine pri omenjeni poti in v močan kontekst. Walker ima sicer že s strani kluba naloženo kazen zaradi kršenja pravil samoizolacije v začetku meseca aprila, ko je doma organiziral zabavo. Poleg obiska sestre in staršev pa se je Walker s prijateljem odpravil še na vožnjo s kolesom in tako že tretjič prekršil pravila samoizolacije ta teden.

>>Zanima me na kateri stopnji se bodo v obzir vzela še moja čustva. Pred kratkim sem prebrodil najtežjo izkušnjo v mojem življenju, za katero sprejemam vso odgovornost. A kljub temu se počutim zelo nadlegovanega. To sedaj ne vpliva več le name, ampak tudi na dobrobit moje družine, še posebej na moje otroke. Sem človek in prav tako čutim bolečino in frustracijo tako, kot vsi ostali. Biti javna osebnost te ne napravi imunega na to,<< je svoja dejanja pojasnil Kyle Walker.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]