OSTALI KLUBI

Djibril Sidibe želi ostati pri Evertonu

Branilec Monaca Djibril Sidibe je vodstvu matičnega kluba povedal, da želi ostati v Liverpoolu pri Evertonu tudi po koncu posoje.


Djibril Sidibe želi poleti svojo posojo pri Evertonu pretvoriti v trajen prestop na Goodison Park. 27-letnik je trenutno na posoji pri Evertonu s strani Monaca, a se je odločil, da želi ostati v Premier ligi, saj je trenutno v dobri formi in se dobro prilagaja na življenje v Angliji. Everton se je že v pogovorih za posojo dogovoril o morebitnem odkupu branilca in se z Monacom dogovoril za odškodnino v višini slabih 13 milijonov funtov.

Prestop svetovnega prvaka s Francijo leta 2018 se bo skoraj zagotovo zgodil, saj so želje trenerja Carla Ancelottija enake branilčevim. V nedavnem intervjuju za francosko televizijo je dejal, da so z njegove strani prižgane zelene luči za prestop.

>>Imel sem sestanek z vodstvom Monaca. Oni vedo za moje stališče, jaz za njihovo. Moj cilj je igrati nogomet na visokem nivoju ter veliko intenzivnostjo, kar sem odkril v Premier ligi. Pri Evertonu imam vlogo kakršne si želim, prav tako pa mi trener zaupa. Želim odigrati čimveč tekem, saj se bliža Evropsko prvenstvo. Z Evertonom pa želimo priti do mest, ki vodijo v Evropska tekmovanja,<< je povedal Sidibe, ki je v letošnji sezoni za Everton zbral 24 nastopov in dodal 5 asistenc.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]