CHELSEA LIVERPOOL MANCHESTER CITY

Eden Hazard: “Največja rivala za naslov sta …”

25-letni Belgijec, zvezdnik londonskega Chelseaja, je v enem izmed zadnjih intervjujev z nogometno javnostjo na otoku izjavil, da sta njihova glavna rivala za osvojitev naslova Manchester City in Liverpool.


vir: Daily Mail
vir: Daily Mail

Sobotna zmaga “Bluesov” nad Tottenhamom je pomenila nič drugega kot to, da bodo varovanci Antonia Conteja s točko naskoka nad Cityjem in Liverpoolom še teden dni več ostali vodilna ekipa angleške Premier lige. Arsenal, ki je sicer v začetku letošnje sezone s 3:0 premagal Chelsea, po odigranem trinajstem krogu ostaja tri točke zadaj. Vendar to Edena, kot vse kaže, ne skrbi preveč, kajti slednji meni, da sta resna kandidata za naslov le City in Liverpool.

»Obe ekipi sta dobri. Če želimo biti na tem mestu tudi po koncu sezone, potem moramo končati nad njimi,« je dejal belgijski reprezentant.

Chelsea je v Premier League, vse od septembrskega poraza proti Arsenalu na Emiratih, zmagal že na sedmih zaporednih tekmah. Hazard pa je obenem poudaril, da neigranje v Ligi Prvakov kar dobro pripomore k boljši formi v Premier ligi. Dejal je namreč slednje: »To je dobro za nas. Imamo namreč en teden časa, da se dobro pripravimo na tekmo, na kateri nato točno vemo, kaj narediti in kako igrati.«

»Lansko leto, smo med tednom velikokrat okrevali oziroma počivali, tako da nismo bili vedno dobro pripravljeni na premierligaške obračune. Letos pa je vse drugače, med tednom smo namreč osredotočeni na nasprotnika, ki nas čaka med vikendom in vse delamo na tem, da ga premagamo. Naredimo veliko taktičnih treningov in si ogledamo veliko posnetkov tistih ekip, proti katerim igramo. Skratka, naredimo vse, da smo dobro pripravljeni,« je za konec še dodal Hazard.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]