CHELSEA

Gabriel: Občudujem Franka Lamparda

Gabriel Magalhaes je okrepil namigovanja, ki ga povezujejo s prestopom v Chelsea, saj je javno izpostavil dobro delo trenerja Chelseaja Franka Lamparda.


Fizično dominanten 22-letni osrednji branilec Gabriel Magalhaes je nastopil na 39 tekmah za francoski Lille, odkar se je leta 2017 preselil iz brazilskega Avaia, sedaj pa je na robu prestopa v londonski Chelsea. Frank Lampard bi z veseljem okrepil svojo obrambo z močnim Brazilcem, še posebej po razočaranja polnem januarskem prestopnem roku, ko so imeli prvič po kazni pravico do nakupovanja igralcev. Predsednik Lilla Gerard Lopez je pred kratkim razkril, da je bil Gabriel že januarja zelo blizu odhoda iz kluba, saj je prejel kopico ponudb. Lopez je sprejel, da bo skoraj nemogoče zadržati branilca v klubu, zato je že razmišljal o odškodnini, ki jo bo zahteval za Brazilca.

>>Sledim govoricam, a skušam jih nekoliko prezreti. Svojim trenerjem vedno naročim, naj mi ničesar ne povedo, saj sem veliko raje izven prestopnega roka osredotočen na svoje predstave na zelenici, a trenutno so okoliščine precej drugačne. Zelo sem vesel, da se zame zanimajo tudi velike ekipe, to pomeni, da dobro delam in tako moram nadaljevati. Zabavajo me komentarji navijačev na mojem Instagramu o namigovanjih s Chelseajem. Frank Lampard je bil brez dvoma izvrsten igralec, zelo pogosto sem ga spremlal prek malih ekranov. A trenutno je zelo zgodaj in ravno sem podaljšal pogodbo z Lillom do leta 2023, zato moramo biti mirni. Fokus mora biti na vrnitvi na igrišča in pomagati Lillu do uvrstitve v Ligo Prvakov za naslednjo sezono,<< je povedal 22-letni branilec Gabriel Magalhaes.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]