TOTTENHAM

Harry Kane se vrača že to sezono?

Napadalec Tottenhama Harry Kane bi se lahko vrnil v konico napada Spursov že za zaključek letošnje sezone.


Harry Kane s svojo rehabilitacijo napreduje hitreje od pričakovanega in bi se po besedah trenerja Spursov, Joseja Mourinha, lahko vrnil že za zaključek letošnje sezone. 26-letni Harry Kane je prestal operacijo natrganine v zadnji stegenski mišici, poškodbe, ki jo je staknil proti Southamptonu na prvi dan leta 2020. Pričakovano je bilo, da se aprila vrne na treninge Tottenhama in popolnoma odpravi poškodbo pred letošnjim Evropskim prvenstvom, ki se začne junija.

Mourinho se zelo nadeja vrnitve svojega edinega pravega napadalca, obenem pa stiska pesti, da se Korejec Heung-Min Son prav tako vrne v ekipo Spursov pred koncem sezone. Pri Heung-Min Sonu bi se morebiti znalo zaplesti pri ogroženosti s koronavirusom, saj mu bodo zlomljeno roko operirali v Južni Koreji, kjer so že opazili nekaj primerov omenjenega virusa.

>>Za Harryja bi rekel, da nekoliko prehiteva napoved svoje rehabilitacije, kar mi daje upanje, da se vrne ne le za eno ali dve tekmi, temveč za tri, štiri ali celo pet tekem pred koncem sezone. Kar se tiče Sona težko ocenim njegovo vrnitev, a obstaja dobra možnost, da bomo videli Kana in Sona zaigrati skupaj še pred koncem te sezone,<< je optimističen trener Tottenhama Jose Mourinho.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]