MANCHESTER CITY

Laporte znova poškodovan

Branilec Manchester Cityja Aymeric Laporte bo zaradi poškodbe stegenske mišice počival vsaj mesec dni, pravi Pep Guardiola.


25-letni Aymeric Laporte se je poškodoval na sredinem obračunu Manchester Cityja proti madridskemu Realu, na kateri je Manchester City na Santiagu Bernabeu zmagal z 2:1. Zmaga je imela grenak priokus, saj se je znova poškodoval osrednji branilec Laporte, ki je v letošnji sezoni odigral zgolj osem tekem za svojo ekipo. Avgusta 2019 je staknil poškodbo kolena, ki ga je ob rob igrišča priklenila vse do januarja, ko se je vendarle vrnil na tekmi proti Sheffield Unitedu. Tekma proti Realu je bila četrta po vrnitvi, a ga je po le 33. minutah zamenlaj Brazilec Fernandinho. Trener Cityja Pep Guardiola je potrdil, da bo Francoz odsoten vsaj mesec dni.

>>Poškodoval si je stegensko mišico. Odsoten bo vsaj mesec dni, v najboljšem primeru tri tedne. Takšne stvari se zgodijo, če ne igraš štiri ali pet mesecev. Zagotovo mu ni lahko, a mora sprejeti kar se je zgodilo in delati, da se vrne pripravljen na nadaljevanje kariere,<< je poškodbo Aymerica Laporta komentiral trener Manchester Cityja, Pep Guardiola.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]