OSTALE NOVICE

Jan Novak igral proti Manchester Cityju!

B ekipa Brentforda se je v torek iz Londona odpravila v Manchester, koder jih je čakala U21 ekipa sinjemodrih. Priložnost v začetni postavi je po uspešnem preteklem tednu, ko je dvakrat zatresel mrežo ekipe Nike Academy, ponovno dočakal tudi Jan Novak. 19-letni otrok Krke je igral do 78. minute, po poročanju spletne strani Brentforda naj bi enkrat tudi nevarno »na volej« sprožil proti vratom domačih, a je strel za malenkost zletel preko vrat. Tekmeca bosta še eno prijateljsko srečanje odigrala 15. maja.


Od naših je bil na igrišču le še Andraž Struna, ki je odigral vseh devetdeset minut na gostovanju v Kilmarnocku. Tekma škotskega Premiershipa se je končala brez golov. Heartsi so se vseeno približali četrtemu mestu, ki najbrž še vodi v evropska tekmovanja (pogoj je, da njihov mestni tekmec, bodoči prvoligaš, Hibernian ne osvoji FA pokala). Do St Johnstona, ki je ta vikend izgubil, jih zdaj ločijo štiri točke.

Ostali Slovenci na Otoku so poškodovani (Gorenc-Stanković) oziroma njihovi klubi niso igrali (Karić Šoštaršič, Elšnik, Vučkić, Zabret).

vir: facebook
vir: facebook
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]