MANCHESTER UNITED

Jose Mourinho prekinil govorice o Rooneyju

V zadnjih dneh je bilo veliko govora o tem, da bi v prihodnosti eden izmed največjih igralcev Manchester Uniteda lahko zapustil vrste slednjih. Na to, pa se je v eni izmed zadnjih tiskovnih konferenc hitro odzval ” The Special one” in jasno zatrdil, da 31-letni Anglež ne odhaja nikamor.


vir: Metro
vir: Metro

Dejstvo je, da je za Rooneyja predvsem zadnje leto, bolj ali manj leto za pozabo. Tako v klubu kot tudi v domači reprezentanci je kapetan na podlagi slabih predstav moral sesti na klop. Kot je to v navadi, so že nekateri otoški novinarji začeli poročati raznorazne govorice o Waynu. Med drugim je bilo govora tudi o tem, da je strateg “Rdečih vragov” dejal, da se mora Rooney “zmakniti”, če želi redno dobivati minutažo v prvi ekipi.

Kakorkoli, kontroverzni Jose je vse to zavrnil, češ, da so te govorice lažne oziroma, da nekaj stvari sploh ne drži. Povdaril je, da si želi Rooneyja v bližnji prihodnosti obdržati na Old Traffordu in obenem dodal, da bo 31-letnik z veseljem ostal.

Poglejmo si, kaj je za otoške medije povedal Mourinho: “Z njegovo starostjo (31 let) vem in verjamem, da lahko še igra. Vem, da je top igralec in prav tako vem, da lahko igra na najvišji nogometni ravni. Ne morem pa odločno zatrditi, kaj se bo zgodilo pri njegovih 32, 33, 34 ali 35 letih. Kar lahko sedaj rečem je to, da je izjemen igralec, ki je za nas zelo zelo pomemben in zagotovo nebo odšel nikamor! On je všeč nam in mi smo všeč njemu.”

Čisto na koncu pa je 53-letni nogometni strokovnjak dodal še: “On je moj kapetan, on je kapetan ekipe. Tega se dobro zaveda in tudi obnaša se tako.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]