MANCHESTER UNITED

Koeman: ”Prihod Depaya? Hmm …”

Lani poleti je Memphis Depay prišel na Old Trafford kot velika okrepitev, lanska sezona je bila porazna, letošnja pa (do sedaj) še slabša kot lani.


19
vir: irishmirror

Depay je v tej sezoni na enajstih tekmah v Premier Ligi odigral vsega, POZOR, dvajset minut, sicer je Nizozemec v Evropski Ligi dobil več priložnosti, vendar tudi v Evropi ni niti enkrat začel. Bivši član PSV-ja se  v zadnjih tednih tudi stežka znajde v kadru za tekmo, zato naj bi si želel odhoda v januarju.

V teh dneh je intervju za eno izmed nizozemskih televizij opravil strateg Evertona Ronald Koeman, ki je dobil zanimivo vprašanje s stani enega izmed novinarjev, ki je bivšega trenerja Southamptona vprašal ali je njegova tarča v zimi Memphis Depay.

Trener Evertona je odgovoril: ”Depay je sijajen igralec, ki potrebuje minute, potrebuje priložnosti. V tej sezoni je v ligi dobil na voljo vsega  dvajset minut, sam menim, da je Depay izvrsten igralec. Če bi ga želel imet v svojih vrstah? Hmm, seveda. Menim, da bi to koristilo tudi samemu igralcu, ki preprosto potrebuje igralni čas!”

Depay naj bi bil pripravljen zapustiti Old Trafford zgolj v kolikor bi šlo za posojo do konca te sezone (2016/17), velja tudi omeniti, da ima mladi Nizozemec pogodbo vse do leta 2019.

Član Manchester Uniteda, je sicer pred nekaj urami odigral tekmo kvalifikaciji za SP med Nizozemsko ter Luksemburgom. Za ”tulipane” Depay sicer ni začel, je pa vstopil že ob začetku drugega dela in povsem poživel igro svoje ekipe. Izjemno dnevno formo je potrdil v 58. minuti, ko je zadel po podaji Blinda. Sijajni predstavi je piko na i postavil še šest minut pred koncem, ko je bivši član PSV-ja zadel iz prostega strela in tako dal Mourinhu jasen odgovor, da je pripravljen na borbo za mesto v začetni enajsterici pri Manchester Unitedu.

get-in
vir: irishmirror

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]