OSTALE NOVICE

Leonardo Ulloa: ”Za Leicester ne bom več igral!”

V taboru Leicester Cityja je  dokončno počilo, Leonardo Ulloa je danes Ranieriju povedal, da se počuti izdanega in za klub ne bo več igral.


Bivši napadalec Brightona je povedal: ”Za mano sta dve sijajni leti pri Leicester Cityju, vendar sedaj čutim, da je čas za odhod. Trener mi je v zadnjih tednih dejal, da bo sprejel vsako ponudbo zame in mi bo pomagal iz kluba. Sedaj pa se je Ranieri naenkrat premislil in mi dejal, da sem v njegovih načrtih in si želi, da bi ostal. Tega res ne razumem, sam sem klubu jasno povedal, da si želim oditi, Leicester pa mi ne da zelene luči za odhod. Menim, da bi bilo za obe strani najboljše, če si poiščem nov klub.”

Vse skupaj je Ulloa začinil še z zelo zanimivim ‘tvitom’, v katerem je zapisal: ”Z vsem spoštovanjem do navijačev Leicester Cityja. Počutim se izdanega s strani Ranierija in vodstva. Za klub ne bom več igral..”

arenal4
vir: Twitter Jose Leonardo Ulloa

Za izkušenega napadalca je £1.7m prejšnji teden ponudil Alaves, včeraj je svojo £3m vredno ponudbo poslal tudi Sunderland, obe ponudbi sta bili zavrnjeni. Zanimanje pa je pokazal tudi Galatasaray, ki zaenkrat na naslov Leicesterja še ni poslal ponudbe.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]