MANCHESTER CITY

Manchester City pripravlja 28 milijonov funtov za branilca

Manchester City želi vsaj delno rešiti težave na položaju osrednjega branilca s prihodom Boubacarja Kamaraja iz Marseilla.


Manchester City si pobližje ogleduje kandidate za zapolnitev vrzeli na položaju osrednjebranilskega položaja. Med drugimi je med njimi tudi branilec Marseilla Boubacar Kamara, čigar klub ga je pripravljen prodati, saj se bojijo velike finančne krize po tej pandemiji koronavirusa. Boubacar Kamara je pri 20 letih eden najbolj potencialnih osrednjih branilcev v Evropi, že odkar je pred tremi leti prodrl v prvo ekipo Marseilla. Član reprezentance Francije do 21 let je le eden izmed igralcev, ki so zaradi strahu pred finančno krizo na izhodnih vratih francoskega kluba, večina teh se spogleduje s prestopom v Premier ligo.

Marseille verjame, da za Francoza lahko dobijo okoli 30 milijonov funtov, Manchester City zanj pripravlja 28 milijonov funtov, kar bi moralo biti dovolj, da zadovoljijo apetite vodstva Marseilla. Poleg aktualnih angleških prvakov so zanimanje zanj izkazali tudi pri West Ham Unitedu, prav tako pa je Kamara privabil zanimanje trenerja trinajskratnih prvakov Lige Prvakov. Pred časom je že privabil zanimanje Chelseaja in takrat priznal željo po igranju v Premier ligi, a prvi favorit za njegov podpis je Manchester City.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]