CHAMPIONSHIP

Pregled 41. kroga Championshipa

V soboto je padel zastor pod že 41. odigrani krog v drugem najmočnejšem klubskem ligaškem tekmovanju na Otoku.


Uvodno srečanje kroga sta v petek odigrala domači QPR in gostujoči Brighton, ki se je z zmago povzpel na vrh lestvice in si pet krogov pred koncem bolj ali manj že zagotovil napredovanje v Premier League.

Sobota, dan, ki nam tradicionalno ponudi največ tekem, je tokrat postregla s kar nekaj presenečenji. Sheffield Wednesday je doma ugnal Newcastle United, ki je po porazu na drugem mestu, a ima pred tretjim Huddersfieldom našega Jona Gorenca-Stankovića velikih 10 točk prednosti, kar bi za konec sezone moralo zadostovati. Norwich City je doma senzacionalno ponižal Reading (7-1) in si z zmago znova vlil nekaj upanja v lovu na mesta, ki prinašajo play-off za Premier League.

Nogometni palček Burton Albion je pred dobrimi 6 tisoč gledalci točko odščipnil Aston Villi. Tudi zadnji na mestih, ki še prinašajo obstanek, Bristol City, pa je vknjižil zelo dober rezultat, saj se je z zmago nad Wolwerhamptonom 22. Blackburnu oddaljil na 4 točke.

V četrtek se Championship že nadaljuje, predzadnji Wigan bo zadnji vlak za obstanek iskal proti varnemu Barnsleyu, ki trenutno zasede 13. mesto.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”13″ override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”300″ thumbnail_height=”300″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB