CHELSEA

Willian s prošnjo za vodilne može kluba

Willian je trenutno ločen od svoje družine, zato je prosil vodstvo Chelseaja, če mu dovoli oditi domov v Brazilijo k družini.


Zvezdnik Chelseaja je prosil vodilne može kluba za dovoljenje, da se vrne v Brazilijo k svoji družini v tem času koronavirusa. 31-letnik je po vsej verjetnosti že odigral zadnjo tekmo za Chelsea, saj mu pogodba s klubom poteče poleti, čeprav je že zagotovil klubu, da bo zanj odigral tekme tudi izven termina njegove pogodbe. A za zdaj je Brazilčeva prioriteta oditi domov v Brazilijo, kjer se nahajajo njegova žena in hčerke.

>>V tem trenutku so moje hčerke in žena v Braziliji, jaz pa sem sam v Londonu. Naredili smo razpored, one so odšle prve, jaz pa bi se jim v kratkem pridružil, sedaj pa v klubu preverjam, če imam dovoljenje kluba, da odletim v Brazilijo. Najprej smo mislili, da se bodo one vrnile, a glede na to, da je liga odpovedana do začetka maja, je bolj smiselno, da jaz odidem v Brazilijo. Klubu sem razložil situacijo, želim pridobiti avtorizacijo. Slišal sem, da se igralci drugih klubov prav tako vračajo v Brazilijo, morda iz enakega razloga kot jaz, da bi bili v teh časih s svojimi družinami,<< je povedal Willian za brazilske medije.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]