MANCHESTER UNITED PRESTOPNI ROK

Zlatanova vrnitev? ‘Zakaj pa ne’

Zlatan Ibrahimović je postregel z izjavo, da bi bil znova pripravljen obleči dres Manchester Uniteda. Šved trenutno nastopa za LA Galaxy v ligi MLS, pogodba pa se mu izteče letos novembra. 


“Z lahkoto bi lahko igral v Premier League. Če me pri Manchester Unitedu res potrebujejo, sem jim na voljo,” so se glasile besede 37-letnega napadalca, ki je čez lužo doslej na 49 tekmah zabil kar 46 zadetkov.

“V Evropi sem že opravil svoje delo. Od tam imam kar 33 lovorik, želim pa si, da bi tudi v ZDA osvojil kakšno. Nato bomo videli, kako se bo razpletala moja avantura,” je še povedal Šved, ki je za rdeče vrage odigral nekaj manj kot dve sezoni.

Vir: Twitter

V prvi je za moštvo z Old Trafforda prispeval sijajnih 28 zadetkov, v drugi pa je imel kar nekaj težav s poškodbo kolena. Tudi zaradi tega sta obe strani sporazumno prekinili pogodbo in tako Zlatanu Ibrahimoviću omogočili, da se je nekoliko prej odpravil v mesto angelov.

V kolikor bo do prestopa oziroma vrnitve zares prišlo, Ibra do januarja še ne bo imel pravice za nastop, saj je do takrat zaprt prestopni rok na Otoku.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB