OSTALE NOVICE

Anglija – slovenski nastopi

Tekmo 11. kroga Championshipa sta izpustila tako Timi Max Elšnik, ki ga ni bilo v kadru ob remiju Derbyja z Readingom, kot Jon Gorenc-Stanković, ki je zgolj s tribune opazoval zmago Huddersfielda pri Ipswichu. Oba se sedaj selita v reprezentančni tabor – Elšnik do 19, Gorenc-Stanković pa do 21 let.


vir: twitter.com
vir: twitter.com

Boljši položaj v svoji ekipi ima sicer nekaj let starejši Haris Vučkić, ki igra v League 1. Prisostvoval je zmagi Bradforda v Chestersfieldu. V 78. minuti je na igrišču zamenjal strelca edinega zadetka na tekmi Billyja Clarka.

Prvič po prihodu v klub se je v kadru za prvenstveno tekmo League 2 znašel tudi Žan Benedičič, ki pa ga italijanski trener Alberto Cavasin ni poslal na igrišče ob remiju brez golov proti Barnetu. Morda pa bo nekdanji mladinec Milana debi dočakal že ta vikend, v 3. in 4. ligi namreč ni reprezentančnega premora.

Omeniti velja tudi trenersko menjavo pri Swanseaju, koder bi Bob Bradley lahko ponudil mesto v prvi ekipi vratarju Gregorju Zabretu, ki se je v krstni sezoni v Walesu nekajkrat znašel na klopi v premier ligi, nato pa »poniknil«. Letos je 21-letni Domžalčan odbranil dve tekmi za ekipo U23, trikrat pa opravljal vlogo rezerve.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]