MANCHESTER UNITED

Ighalo: Želim si ostati vsaj do konca sezone

Nigerijski napadalec Odion Ighalo upa, da bo njegova posoja pri Manchester Unitedu podaljšana vsaj do uradnega zaključka sezone, najraje pa bi ostal na Old Traffordu.


30-letni Nigerijec Odion Ighalo se je k Manchester Unitedu pridružil na posojo januarja iz kitajske Shanghai Shenhue in ima pogodbo z Rdečimi vragi podpisani do 31. maja. Vodstvo Premier lige upa, da se bo sezona nadaljevala v juniju, prav tako pa se v istem času nadaljevanja sezone nadeja kitajska Super liga, kar pomeni, da bi se Ighalo moral vrniti v Shanghai Shenhuo. Vse odkar je Ighalo odlično začel svojo kariero pri Manchester Unitedu so se pojavile govorice, da bo ostal na Old Traffordu in Ole Gunnar Solskjaer je to potrdil to željo kluba, a medtem so se tudi pri Shenhui zavedali, da ga ne želijo izpustiti iz rok.

>>Rad bi sezono zaključil pri manchester Unitedu, če bo to mogoče. Bil sem v dobri formi, zabijal sem gole in sedaj smo prekinili tekmovanje za dva meseca. Dal sem vse od sebe in upam, da bomo nadaljevali sezono, da tudi jaz nadaljujem s svojim doprinosom. United je pred prekinitvijo letel, bili smo neporaženi več kot deset tekem, kemija v ekipi je odlična. Bile so moje sanje zaigrati za Manchester United in to sem uresničil, sedaj pa upam, da tukaj tudi ostanem, če ne za stalno pa vsaj do konca sezone,<< je povedal 30-letni napadalec.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]