MANCHESTER UNITED

Mourinhova obljuba navijačem Machester Uniteda.

The Special One na klopi rdečih vragov očitno spet sestavlja zmagovalno moštvo. Da Portugalec misli še kako resno, je pokazala tudi odločitev Zlatana Ibrahimovića, ki je včeraj preko socialnih omrežij že potrdil, kje bo nadaljeval svojo kariero, a to verjetno ne bo zadnja Mourinhova okrepitev letošnje sezone. Tik pred prihodom na otok naj bi bil tudi vezist dortmundske Borussie Henrikh Mkhitaryan.


vir: Sky Sports
vir: Sky Sports

Je pa Mourinho včeraj navijačem rdečih vragov bojda obljubil nekaj, kar večini od sicer zelo zveste armade navijačev, pomeni več kot marsikatera okrepitev. “Mou” naj bi se namreč na sestanku z Waynom Rooneyom, Davidom De Geo in Michaelom Carrickom dogovoril, da bo Unitedov slog igre od nove sezone naprej bistveno bolj ofenziven.

Igra Uniteda naj ne bi več temeljila na veliki posesti žoge, kar je pred tem zagovarjal Louis Van Gaal, hkrati pa bi se Mourinho, v zameno za napadalni slog igre, odrekel bolj obrambni taktiki, ki jo je Portugalec krojil v večini svoje trenerske kariere.

Zelo ofenzivni slog igre bo seveda zelo ustrezal Zlatanu Ibrahimoviću, saj je jasno, da legendarni Šved na Old Trafford prihaja po zadetke in predvsem lovorike. In glede na Ibrahimovićevo preteklost, Zlatan je v svoji krstni sezoni pri novem klubu vedno postal državni prvak, bi se znal United po treh letih spet resno vmešati v boj za naslov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB