OSTALI KLUBI

Payet ni naprodaj!

Predsednik West Ham Uniteda David Sullivan je danes odločno zatrdil, da je Dimitri Payet vreden vsaj 100 milijonov funtov in da navkljub temu francoski reprezentant ni naprodaj.


vir: www.ibtimes.co.uk
vir: www.ibtimes.co.uk

Payet je bil na letošnjem evropskem prvenstvu v Franciji, ki je se končalo preteklo nedeljo eden izmed ključnih mož francoske reprezentance. Sam je bil namreč uvrščen tudi v idealno enajsterico celotnega evropskega prvenstva. No, res pa je, da je Payet vse nogometne velikane navduševal že preteklo sezono, ko je igral za West Ham. Na tridesetih tekmah, ki jih je preteklo sezono odigral na premierligaških zelenicah je dosegel tudi devet zadetkov in temu dodal tudi 12 asistenc. Slovel pa je predvsem po izjemnih prostih strelih, ki jih je nizal kot za šalo.

Dejstvo je, da si v tem trenutku francoskega napadalca želi veliko evropskih velikanov. No, navkljub temu, pa lastnik West Ham Uniteda ostaja miren in pravi slednje: “Payet ni na prodaj. Vreden je najmanj 100 milijonov, ne glede na njegovo starost. Je zelo talentiran igralec in najverjetneje najboljši izvajalec prostih strelov na svetu v tem trenutku. Če verjamete ali ne, dejal je, da si želi ostati v klubu.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]