LIVERPOOL

Sadio Mane navdušen na soigralcem

Zvezdnik Liverpoola Sadio Mane ne skriva navdušenja na soigralcem Trentom Alexandrom-Arnoldom, ki pridno zalaga soigralce z asistencami.


Sadio Mane je visoko spregovoril o soigralcu Trentu Alexander-Arnoldu, ki je v ponedeljek proti West Ham Unitedu zabeležil 11. in 12. asistenco v Premier ligi in zopet presegel mejo destih asistenc v najelitnejši angleški ligi, kar nikoli ni uspelo še nobenemu branilcu v zgodovini. Alexander-Arnold je v fantastični formi, saj opravi odlično delo na desnem bočnem položaju, pridno soigralce zalaga s podajami, zadnje čase pa se pogumno pomakne tudi bližje nasprotnikovemu golu ter poizkuša s strelom z razdalje.

Sadio Mane je dosegel odločilni zadetek za zmago nad West Ham Unitedom ravno po podaji desnega bočnega branilca. Senegalec je prepričan, da bo 21-letnik še veliko napredoval, saj ima pri tako rosnih letih že veliko izkušenj z igranjem na najvišjem nivoju.  >>Če sem popolnoma iskren je Trent fantastičen igralec. Mislim, da je trenutno najboljši desni bočni branilec na svetu. Še posebej je pomemben za nas tri v napadu, saj nam asistira za več zadetkov, kot pa si jih drug drugemu. Vseskozi posluša in gara. Res si želi napredovati,<<  je za Sky Sports povedal Sadio Mane.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]