CHELSEA TOTTENHAM

Willian ostaja v Londonu

Krilni napadalec Chelseaja Willian je po poročanju angleških medijev že zapečatil svojo prihodnost, saj naj bi se dogovoril za sodelovanje s Tottenhamom, ki ga vodi Jose Mourinho.


31-letni Brazilec se bo po koncu sezone poslovil od Chelseaja, kjer je preživel sedem let svoje kariere, pred tem pa zastopal barve Shakhtarja iz Donjecka in Anžija iz Mahačkale. Willian je bil sicer tudi povezovan z Liverpoolom in Arsenalom, a kot kaže bo pri njegovi odločitvi prevagal dober odnos z Portugalskim strategom Josejem Mourinhom, s katerim sta stalno v stikih že odkar je Slednji zapustil klop Chelseaja. Willian je pod vodstvom Mourinha nastopal med letoma 2013 in 2015, ko je Portugalec zapustil klub, a brazilec si želi vnovičnega snidenja z bivšim trenerjem, prav tako pa bi s prestopom v Tottenham izpolnil željo, da ostane v Londonu, kjer se je z družino odlično ustalil.

Willian je v preteklosti že priznal, da imata z Mourinhom zelo prijateljski odnos ter da stalno ohranjata stike že odkar je Portugalec zapustil Chelsea, zato tudi ne bi imel težav se pridružiti mestnemu tekmecu Chelseaja. 31-letnik ni podaljšal svoje pogodbe na Stamford Bridgu, saj si je želel večletno sodelovanje, ki pa mu ga Chelsea ni pripravljen ponuditi. Te pogoje je Tottenham pripravljen ponuditi, saj si tudi Mourinho želi ponovne združitve moči z Brazilcem.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]